Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Το Athens Hair spa είναι ένα ΝΕΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ που σέβεται και φροντίζει µε κάθε τρόπο τα µαλλιά, προσεγγίζοντάς τα µέσα από τη φιλοσοφία «υγιή µαλλιά = όµορφα µαλλιά».

Εδώ δεν έρχεστε απλά για να αλλάξετε χρώµα στα µαλλιά σας είναι το κομμωτήριο, που θα επισκεφτείτε για να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά.

Ακολουθώντας το µότο «relax, recharge, renew», ο φιλόξενος χώρος μας στην καρδιά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, θα σας προσφέρει µια ολοκληρωµένη εµπειρία ανανέωσης.

Στο σαλόνι μας δεν νοιώθετε πελάτης, αλλά επισκέπτης. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, ακούγοντας χαλαρωτική µουσική µέχρι να ξεκινήσει το ραντεβού σας, το οποίο γίνεται prive για να µη διαταράσσουν την ηρεµία σας ενοχλητικοί θόρυβοι. Στη συνέχεια ξαπλώνετε στα ειδικά κρεβάτια-λουτήρες και απολαμβάνετε λούσιµο και µασάζ ταυτόχρονα. ∆εν αλλάζετε µόνο τα µαλλιά σας αλλά και τη διάθεσή σας.

Το εξειδικευµένο προσωπικό μας, θα σας προτείνει τις αποτελεσµατικότερες θεραπείες τριχωτού ή µαλλιών, αναλόγως τις ανάγκες των μαλλιών σας, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τις θεραπείες και τις τεχνικές εργασίες μας είναι βασισµένα σε φυσικά ενεργά συστατικά φυτών και βοτάνων, φιλικά προς το δέρµα και τη δοµή της τρίχας.

Για να το θέσουμε πιο απλά, οι µάσκες που φοράτε στα µαλλιά σας τις περισσότερες φορές τρώγονται κιόλας. Κι αν σας έχει εντυπωσιάσει όλο αυτό και σκέφτεσαι πόσο καλύτερο µπορεί να γίνει ένα κομμωτηριο, μπορείτε να ελέγξετε τιμές μας, στην σελίδα του τιμοκαταλόγου μας.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε...

Ένα χαλαρωτικό massage κεφαλής, αυχένα, πλάτης  και να σας γνωρίσουμε έναν μοναδικό συνδυασμό υγείας και ομορφιάς των μαλλιών

Περισσότερα...

Newsletter

Όλα τα νέα και οι προσφορές!